Predstavitev serije Super Minds za angleščino v 4. in 5. razredu

Super Minds

Letos bo potekala menjava učbenikov za 4. in 5. razred v učbeniških skladih – tudi učbenikov za angleščino! Ob tem smo za vas v sodelovanju z založbo Cambridge University Press pripravili presenečenje – odlično učbeniško serijo Super Minds za 4. in 5. razred. Vabimo vas na predstavitve, na katerih boste spoznali prednosti novega gradiva in možnosti pri menjavi gradiva v učbeniških skladih ter prejeli brezplačen učbeniški komplet za svoj aktiv.

ODLOČITEV ZA DANES IN JUTRI
Serija Super Minds, ki je že v postopku potrjevanja (v njem je bila deležna odličnih recenzij!), ustreza starostni in zahtevnostni stopnji ter predznanju današnjih in tudi jutrišnjih generacij. Serijo smo vložili v potrditev tudi po pravkar sprejetem novem učnem načrtu.

Sodobni in didaktično dovršeni učbeniški kompleti prinašajo tisto, kar ste v gradivu za 4. in 5. razred doslej pogrešali – in še veliko več. Premišljeno zasnovani inovativni (a še vedno preprosti) pristopi za poučevanje angleščine ter bogat nabor tiskanih, elektronskih in interaktivnih gradiv že navdušujejo učitelje in učence po vsem svetu. Glede na to, da bo naslednja možnost menjave učbenikov v učbeniških skladih predvidoma šele čez štiri leta, je vaša današnja izbira gradiva za angleščino v 4. in 5. razredu še toliko bolj pomembna. Gradivo, ki ga izberete danes, bo namreč moralo ustrezati tako današnjim učencem kot tudi tistim, ki bodo v naslednjih letih prišli v 4. in 5. razred s povečanim predznanjem angleščine.

PRIJAVITE SE NA DODATNE PREDSTAVITVE!
Zaradi velikega zanimanja bomo organizirali dodatne predstavitve v Ljubljani, Velenju in Celju. Vsa srečanja bodo potekala od 14.30 do 16.00:

  • Ljubljana, torek, 12. aprila 2016, OŠ Vižmarje - Brod (Na gaju 2)
  • Velenje, sreda, 13. aprila 2016, OŠ Antona Aškerca Velenje (Jenkova cesta 2)
  • Celje, četrtek, 14. aprila 2016, OŠ Hudinja (Mariborska 125)

Predstavitev v Mariboru (na OŠ Martina Konšaka Maribor, 19. aprila) je zaradi premajhnega števila prijav žal odpovedana.

Prijavnico najdete tukaj in na dnu strani. Srečanja, ki jih bo vodila Mateja Todorovski, so namenjena vsem učiteljem angleščine v 4. in 5. razredu (tudi učiteljem razrednega pouka, ki poučujejo ta predmet). Prinašajo vam zanimivo vsebino, pomembne informacije, brezplačni komplet Super Minds za vašo šolo in praktična darila v lični torbi.

Na prijavnico >>