Lili in Bine: Posebna predstavitev za vaš aktiv

Posebna predstavitev za vaš aktiv

Spoštovani!

Vsak aktiv učiteljev v prvem triletju ima svoje edinstvene želje, potrebe in poglede. Zato smo pripravili predstavitev serije Lili in Bine, ki jo bomo popolnoma prilagodili vašemu aktivu.

Določite datum in uro, ki bosta ustrezala vsem učiteljem v vašem aktivu, in nas povabite v svoje prostore.* Predstavitev bomo pripravili na osnovi kratkega predhodnega telefonskega pogovora z vodjo aktiva ali drugim učiteljem, ki ga določite kot kontaktno osebo.

Srečanje bo vodila izkušena učiteljica, ki že poučuje s kompletom Lili in Bine. Zaupala vam bo svojo izkušnjo in povedala, kako komplet deluje v praksi. Tako boste v eni uri iz prve roke izvedeli točno tisto, kar vas zanima.

Število srečanj, ki jih bomo izvedli za aktive, je omejeno! Spodbujamo vas, da se čim prej prijavite in ne zamudite zanimive vsebine.

* Srečanje lahko izvedemo kadar koli v oktobru in novembru ter kjer koli, kjer bo dovolj prostora za celoten aktiv. Zaželeno je le, da bi bila v prostoru interaktivna tabla in internetni priključek.


Prijavite svoj aktiv!
Predlagamo, da se v aktivu dogovorite za datum in uro ter določite, kdo izmed vas bo oddal prijavo. Zbiranje prijav bomo zaključili najkasneje 15. oktobra oz. ob zapolnitvi urnikov vodij srečanj.

Prijava >>


DARILO
Na koncu srečanja bomo vse udeležence prosili, naj izpolnijo kratek vprašalnik,
s katerim želimo pridobiti smernice za nadaljnji razvoj serije. 

V zahvalo bo vsak član aktiva prejel potrdilo o udeležbi, praktično torbo in druge majhne pozornosti.