Veliki simpozij za učitelje 2019

05.02.2019

Spoštovane učiteljice, spoštovani učitelji!

Založbi Rokus Klett in Modrijan izobraževanje, ki sta od lanske pomladi partnersko povezani,
vas tokrat z veseljem vabita na simpozij za osnovnošolske učitelje predmetne stopnje. Dogodek z naslovom Predani učitelj – kako razumeti in spodbujati najstnike? bo v soboto, 9. marca 2019, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju in je kot podpora pri poučevanju namenjen vsem, ki poučujete z gradivi Založbe Rokus Klett in Modrijan izobraževanje.

Najstniki nočejo žuganja, hočejo razumevanje. Želijo si hoditi po robu in preizkušati meje, a želijo si tudi znanje. Pogosto vse hkrati. Spoznavali bomo možgane najstnikov in tako laže razumeli, zakaj je delo z njimi tako zahtevno, a hkrati tako pomembno in nagrajujoče. Odkrivali bomo pomen postavljanja razrednih pravil in spoznali, zakaj je tudi konflikt lahko odskočna deska za boljši odnos. Prisluhnili bomo edinstvenim zamislim, kako navdihovati prihodnje generacije za prebuditev zmagovalne miselnosti.

Srečanje bo potekalo od 8.15 do 15.00. Program in povzetke predavanj ter kratke življenjepise predavateljev si lahko ogledate na spodnjih dveh povezavah.


>> Program

>> Povzetki predavanj
DARILO ZA VAS!

Udeleženci simpozija boste prejeli potrdilo o udeležbi na 8-urnem strokovnem
simpoziju* in praktičen blokec s pisalom v lični torbi. 

* Potrdilo lahko uveljavljate v postopku napredovanja.


POSEBNO PRESENEČENJE

Med vsemi udeleženci srečanja bomo izžrebali 5 srečnih nagrajencev, katerih šole
bodo brezplačno prejele darilni bon v vrednosti 150 € za nakup šolskih torb
oz. šolskih potrebščin Ajda za šolarje iz socialno šibkih okolij.

Fotografija je simbolična.


PRIJAVITE SE!

Prijave sprejemamo prek spleta, saj je ta način okolju prijaznejši. Kliknite na spodnjo povezavo in izpolnite obrazec. Vaše prijave pričakujemo do srede, 6. marca 2019, oz. do zapolnitve prostih mest.

Kotizacija za zgodnje prijave – do petka, 22. februarja 2019 – znaša 9,90 EUR in bo vključevala strokovni program, gradivo za udeležence, pogostitve in kosilo. Po tem datumu kotizacija znaša 14,90 EUR. Plačilo kotizacije je pogoj za udeležbo. V primeru neudeležbe na simpoziju ali ob odjavi udeležbe po 6. marcu 2019 kotizacije ne bomo mogli vrniti.


>> Prijava


Prijazno vabljeni v našo družbo!


Maruša Kmet
glavna direktorica
Založba Rokus Klett

                         

Matic Jurkošek
glavni direktor
Modrijan izobraževanje

 

Nazaj