Veliki Rokusov simpozij 2018

06.02.2018

Spoštovane učiteljice, spoštovani učitelji!

Z veseljem vas vabim, da se nam pridružite na velikem Rokusovem simpoziju, ki ga letos prvič organiziramo za osnovnošolske učitelje celotne predmetne stopnje. Obetajo se nam vrhunska predavanja izjemnih predavateljev. Srečanje bo potekalo v soboto, 3. marca 2018, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju in je kot podpora pri poučevanju namenjeno vsem, ki poučujete z gradivi naše založbe. Dogodek smo poimenovali Učitelj prihodnosti. Vodja. Mentor. Človek.

Priznani strokovnjaki nam bodo podali zamisli, kako motivirati generacije otrok, rojenih v 3. tisočletju. Kaj lahko učitelj (še) stori, da jih navdihne, spodbuja razvoj njihovega potenciala in tako povečuje uspešnost učenja in poučevanja? Kako kljub pomanjkanju časa videti konflikte kot priložnosti za izboljšanje odnosov? Odkrivali bomo, kako ob vsakdanji vpetosti učencev v splet ohraniti kakovostne medosebne odnose in graditi okolje, v katerem učenci sodelujejo in so motivirani za napredek.

Srečanje bo potekalo od 8.15 do 14.30. Program in povzetke predavanj ter kratke življenjepise predavateljev si lahko ogledate na spodnjih dveh povezavah.

Program >>


Povzetki predavanj >> 

DARILO ZA VAS!
Udeleženci simpozija boste prejeli potrdilo o udeležbi in praktičen blokec s pisalom v lični torbi.

KOTIZACIJA
Kotizacija za zgodnje prijave – do petka, 16. februarja 2018znaša 9,90 EUR in bo vključevala strokovni program, gradivo za udeležence, pogostitve in kosilo. Po tem datumu kotizacija znaša 14,90 EUR. Plačilo kotizacije je pogoj za udeležbo.
V primeru neudeležbe na simpoziju ali ob odjavi udeležbe po 28. februarju 2018 kotizacije ne bomo mogli vrniti.

PRIJAVITE SE!
Prijave sprejemamo prek spleta, saj je ta način okolju prijaznejši. Kliknite na spodnjo povezavo in izpolnite obrazec.
Vaše prijave pričakujemo do srede, 28. februarja 2018, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Prijavnica >>

POSEBNO PRESENEČENJE
Med vsemi udeleženci srečanja bomo izžrebali 6 srečnih nagrajencev, katerih šole bodo brezplačno prejele 1x interaktivno tablo Interwrite in 5x tiskalnik Epson.

Prijazno vabljeni v našo družbo!

Nazaj