Utrinki iz 3. Akademije Radovednih pet

28.03.2018

Za nami je 3. Akademija Radovednih pet, ki je potekala na treh lokacijah po Sloveniji. Veseli smo vašega pozitivnega odziva in velikega števila učiteljev, ki ste se odzvali našemu povabilu. To nam daje navdih za razvoj in oblikovanje vedno novih rešitev, s katerimi sledimo naši strategiji – ta temelji na znanju, ustvarjalnosti in zadovoljstvu vseh: učencev, učiteljev in staršev.

Skupaj smo spoznali paleto ustvarjalnih možnosti, ki jih gradivo Radovednih pet ponuja pri družbi v 4. in 5. razredu. Z navdušenjem ste sprejeli novo gradivo za pouk gospodinjstva v 5. razredu, ki ponuja praktične vsebine in številne zamisli za pester in učencem privlačen pouk gospodinjstva, obogaten tudi s pestrim interaktivnim gradivom na www.radovednih-pet.si.

Verjamemo, da ste z akademije odšli obogateni s številnimi praktičnimi spoznanji in da se vam je porodila tudi kakšna nova ideja ali rešitev za vaše delo. Vabimo vas, da jo delite z nami.

Najlepša hvala vsem, ki ste z nami v tako prijetnem vzdušju soustvarjali 3. Akademijo Radovednih pet. Že danes se veselimo srečanja z vami prihodnje leto.

Predstavitvi predavateljev

Praktične vsebine in zamisli za pester pouk gospodinjstva v 5. razredu

Skupnost kot pomemben del otrokovega razvoja

 

Fotogalerija

Nazaj