Utrinki iz 1. Akademije z Lili in Binetom

16.03.2016

1. Akademija z Lili in Binetom

V začetku meseca marca je na petih lokacijah po vsej Sloveniji potekala 1. Akademija z Lili in Binetom. Udeležilo se je je več kot 1000 učiteljev, dosedanjih in bodočih uporabnikov serije Lili in Bine. Predstavljene praktične vsebine ste z navdušenjem sprejeli.

V prvem delu smo spoznali gibalne, ritmične in inštrumentalne aktivnosti, uporabne pri pouku glasbene umetnosti, ter vas popeljali v svet risanja – izražanja s pikami in črtami. Serija Lili in Bine za novo šolsko leto prinaša številne novosti, med njimi tudi brezplačno učenčevo gradivo za angleščino za vse tri razrede, zato smo s še posebnim ponosom gostili Toma Majerja, avtorja brezplačne priloge A Letter from Lili and Bine 1–3 in priročnika za učitelje, ki nam je predstavil kinestetični način poučevanja angleščine.

Prepričani smo, da ste, obogateni s številnimi spoznanji, pridobljeno znanje lahko že naslednji dan preizkusili v svojih učilnicah.

Vabimo vas k ogledu fotogalerije in PowerPoint predstavitev predavateljev.

Najlepša hvala vsem, ki ste z nami soustvarjali 1. Akademijo z Lili in Binetom. Naša srečanja bodo postala tradicionalna in vsebinsko naravnana v prakso. Že danes se veselimo srečanja z vami prihodnje leto. 

PowerPoint predstavitve

Tadeja Mraz Novak: Aktivni pouk glasbene umetnosti

Silva Krim: Ustvarjamo s piko in črto

Tom Majer: Moving the English Classroom

Nazaj