Ste že izbrali serijo Lili in Bine?

21.03.2017

Ste že izbrali serijo Lili in Bine? Sporočite nam svojo odločitev do 30. aprila!

Serija Lili in Bine za šolsko leto 2017/18 prinaša številne novosti – med njimi spletni generator preizkusov znanja klikTEST in didaktični pripomoček Pozorko za spodbujanje aktivne pozornosti učencev.

Zaupajte nam svojo odločitev do 30. aprila 2017 in si zagotovite didaktične pripomočke Pozorko za svojo šolo – po en komplet za vsak oddelek 1–3, v katerem boste uporabljali serijo Lili in Bine. Prosimo, da spletni obrazec izpolni vodja aktiva oz. samo ena oseba na šoli v imenu vseh učiteljev v aktivu. Zaželeno je, da obrazec izpolnite skupaj za matično in vse podružnične šole (sicer lahko tudi ločeno).

Ponudba velja do 30. aprila oz. do porabe zalog.

BREZPLAČNI DIDAKTIČNI PRIPOMOČEK POZORKO

Učencem kar hitro pade pozornost, kajne? Didaktični pripomoček Pozorko prinaša nabor 100 strokovno zasnovanih kartončkov z nalogami in izzivi za spodbujanje aktivne pozornosti, tako slušne kot tudi vidne. Komplet dopolnjuje 50 delovnih listov na Lilibi.si, ki bodo učiteljem v pomoč pri izvedbi posameznih dejavnosti.

>> Preberite več.

Komplete Pozorko bo brezplačno prejela vsaka šola, na kateri uporabljajo serijo Lili in Bine, in sicer po enega za vsak oddelek v prvem triletju, v katerem bo v šolskem letu 2017/18 pouk potekal s kompleti Lili in Bine.

Prosimo, da spletni obrazec izpolni vodja aktiva oz. samo ena oseba na šoli v imenu vseh učiteljev v aktivu. Zaželeno je, da obrazec izpolnite skupaj za matično in vse podružnične šole (sicer lahko tudi ločeno).

>> Na spletni obrazec

klikTESTBREZPLAČNI GENERATOR TESTOV

Zamudne priprave preizkusov je konec! V brezplačni spletni rešitvi na Lilibi.si preprosto izberete naloge (iz nabora več kot 1000 nalog – z rešitvami!) in jih v nekaj minutah združite v preizkus, preverjanje znanja, delovni list ali učni list z naborom dodatnih nalog za posameznega učenca ali skupino (v formatu doc). Vse to za poljubni predmet, vsebinski sklop ali nabor učnih ciljev.

Oglejte si kratko videopredstavitev na www.lilibi.si.

Pripomoček bo zaživel na www.Lilibi.si že konec marca z nalogami za 3. razred, do pričetka novega šolskega leta še za 2. razred, januarja 2018 pa tudi za 1. razred!

DRUGE UGODNOSTI ZA UPORABNIKE SERIJE LILI IN BINE

Poleg didaktičnega pripomočka Pozorko in klikTESTA učitelje tudi v novem šolskem letu čaka obsežen paket brezplačne podpore:

  • brezplačni kompleti za učitelje, ki bodo prvič uporabljali kateri koli komplet Lili in Bine, vendar ga še niso prejeli,
  • dostop do izobraževalnega portala Lilibi.si z več kot 1700 multimedijskimi vsebinami in elektronskimi učbeniki,
  • preverjena letna priprava, tedensko načrtovanje, dnevne in urne priprave na Lilibi.si,
  • bogato dodatno gradivo za učitelje (več kot 1500 enot dodatnega gradiva),
  • komplet ročnih lutk v podobi Lili in Bineta za učitelje, ki prvič poučujejo s kompletom Lili in Bine 1,
  • praktičen pedagoški dnevnik, zasnovan posebej za 1. triletje,
  • motivacijske igračke v podobi Lili in Bineta za vse prvošolce,
  • posebno presenečenje: HIMNA Lili in Bine na Lilibi.si, ki jo lahko prepevate v celotnem prvem triletju ob različnih priložnostih: v razredu, na izletih, na prvi šolski dan, na šolskih prireditvah; himna, spodbuja h gibanju in vabi na ples.


Za vse dodatne informacije glede serije Lili in Bine smo vam z veseljem na voljo prek e-pošte (tfnjobskjAsplvt.lmfuu/tj) ali na brezplačni telefonski številki 080 19 90.

Nazaj