Sodelujte v projektu Drobnogled

30.11.2017

Ste dober opazovalec in vam ne uidejo niti najmanjše podrobnosti?
Vabimo vas k sodelovanju v Drobnogledu – pilotskem projektu celoletne evalvacije Rokusovih učnih gradiv.

Kako poteka sodelovanje v Drobnogledu
Če se vam med uporabo naših učnih gradiv porodi zamisel, kako posamezno vsebino izboljšati, ali če opazite pomanjkljivost, svoje misli delite z našimi uredniki. To najlaže storite z uporabo posebne ikone, ki v elektronski različici učnega gradiva na www.iRokus.si odpre obrazec za sporočanje. Elektronska različica gradiva je povsem enaka tiskani izdaji, zato ni bistveno, na katero izdajo (tiskano ali elektronsko) se bo nanašal vaš komentar. Urednikom sproti sporočite tisto, kar ste tako ali tako opazili ob konkretni vsebini. Dodatno pregledovanje ali preučevanje učbenika v Drobnogledu ni potrebno.

 
Obrazec, v katerem sporočite svoj komentar, bo vaše mnenje opremil s podatkom, iz katerega gradiva in s katere strani ste poslali komentar (tudi tega vam ni treba pripisati). Celotni postopek smo ponazorili s shemo, ki si jo lahko ogledate tukaj.

Prijavite se in začnite že danes!
Sodelovati lahko pričnete že danes. V zahvalo za svoje aktivno sodelovanje (pri čemer število komentarjev, ki jih pričakujemo, ni vnaprej določeno) boste ob koncu prvega polletja šolskega leta prejeli priročnik iz zbirke Učiteljeva orodja po svoji izbiri, na koncu šolskega leta pa še priročnik po izbiri urednikov. Potrebna je le še vaša prijava.
 
OBRAZEC ZA PRIJAVO
Vašo prijavo pričakujemo do srede, 13. decembra 2017.
Ob morebitnih vprašanjih nam pišite na ifmfob/lvobwbsAsplvt.lmfuu/tj.
 
Vabljeni k sodelovanju.

Nazaj