Slovenščina v 7. in 8. razredu

16.02.2010

Spoštovane profesorice in spoštovani profesorji!

Vabimo vas, da se nam pridružite na predstavitvi novih in posodobljenih učbeniških kompletov Založbe Rokus Klett za pouk književnosti v 7. razredu in jezikovni pouk v 8. razredu osnovne šole.

V prvem delu srečanja (15.00–15.45) vam bomo predstavili popolnoma nov učbeniški komplet za pouk književnosti – Novi svet iz besed 7.

Drugi del srečanja (16.00–16.15) bo namenjen predstavitvi nastajajočega digitalnega učbenika Slovenščina za vsak dan 7, ki bo pripravljen za delo z interaktivno tablo. Digitalno gradivo, ki je zelo preprosto za uporabo, vam bo omogočalo nov način uporabe učbeniškega gradiva v razredu, predvsem pa bo olajšalo razvijanje digitalnih kompetenc pri učencih.

Sledila bo predstavitev posodobljenega učbeniškega kompleta za jezikovni pouk – Slovenščina za vsak dan 8 (16.15–16.45).

Predstavitve učbeniškega kompleta Novi svet iz besed 7 bodo izmenjaje vodili soavtorji gradiva, dr. Boža Krakar-Vogel, dr. Alenka Žbogar, dr. Blanka Bošnjak, Jakob J. Kenda in urednica za slovenščino, Dubravka Berc Prah.

Učbeniški komplet Slovenščina za vsak dan 8 pa vam bo predstavila soavtorica učbeniških kompletov za jezikovni pouk, Dragica Kapko.

Vljudno vabljeni!

Več o smeinarju in prijava >>

Nazaj