Serija Radovednih pet: Darila za vas in vaše učence

07.06.2018

Tako kot vsako leto bomo tudi letos v času počitnic pripravili vsa obljubljena darila za učitelje in pripadajoče brezplačne priloge za učence – za vse, ki boste v šolskem letu 2018/19 pri pouku v 4. in/ali 5. razredu uporabljali serijo Radovednih pet. Da bomo lahko vse izpeljali pravočasno, prosimo vodje aktivov za sodelovanje. Vse podatke, potrebne za pošiljanje, zbiramo v spletnem obrazcu na www.devetletka.net/dariloR5, in sicer do srede, 20. junija.

Brezplačno gradivo za učitelje
Vsi učitelji, ki bodo v šolskem letu 2018/19 v 4. in/ali 5. razredu pri pouku uporabljali serijo Radovednih pet, bodo konec avgusta brezplačno prejeli:

  • učiteljevo kodo za dostop do interaktivnega gradiva in bogatega dodatnega gradiva za učitelje na www.radovednih-pet.si za predmete in razred, v katerem bodo poučevali (za več informacij glede dostopa za učitelje kliknite TUKAJ),
  • Moj dnevnik ─ pedagoški dnevnik za učitelje,
  • vsi, ki bodo uporabljali komplet s priročnikom in praktičnim gradivom za NIT, bodo prejeli posodobljeno gradivo,
  • novi uporabniki, ki bodo prvič uporabljali komplet Radovednih pet, bodo prejeli tudi učenčev komplet, s katerim bodo poučevali.


Brezplačno gradivo za učence

Vsi učenci, ki bodo v šolskem letu 2018/19 v 4. oz. 5. razredu pri pouku uporabljali enega izmed naslednjih kompletov Radovednih pet: komplet petih samostojnih delovnih zvezkov, komplet petih samostojnih delovnih zvezkov s priročnikom in praktičnim gradivom za NIT ali komplet štirih samostojnih delovnih zvezkov s priročnikom in praktičnim gradivom za NIT, bodo na osnovi naročila vodje aktiva prejeli:

  • brezplačno Zbirko osnovnih in zahtevnejših nalog za ponavljanje in utrjevanje matematike,
  • novi brezplačni priročnik za pripravo na kolesarski izpit Z glavo na kolo,
  • dvostranski ročni zemljevid Slovenije (prejmejo ga vsi učenci, ki bodo v 5. razredu prvič uporabljali serijo Radovednih pet).


Vsi učenci, ki bodo v šolskem letu 2018/19 v 4. oz. 5. razredu pri pouku uporabljali enega izmed naslednjih kompletov Radovednih pet: mali komplet, komplet A, komplet B ali komplet C, bodo na osnovi naročila vodje aktiva prejeli:

  • brezplačno Zbirko osnovnih in zahtevnejših nalog za ponavljanje in utrjevanje matematike.


Vodje aktivov prosimo, da v obrazec ločeno vnesete podatke za matično in podružnične šole, in sicer najkasneje do 20. junija 2018.

 
NA OBRAZEC >>
 

Imate dodatna vprašanja?
Če potrebujete več informacij o seriji Radovednih pet, smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 19 22 ali po e-pošti (qpeqpsbAsplvt.lmfuu/tj).

Nazaj