S čarovnijo v zgodnje poučevanje angleščine

22.02.2012

SPOŠTOVANE PROFESORICE IN SPOŠTOVANI PROFESORJI!

Vam smem ponuditi kanček čarovnije? Če bi vam ponudila stekleničko zlatega prahu, ki bi vam prinesel brezmejne in neusahljive zamisli za delo z vašimi najmlajšimi bodočimi angleškimi govorci – bi sprejeli?

Žal vam takega prahu ne morem ponuditi ... Z veseljem pa vas povabim na predstavitev čarobne didaktične serije za zgodnje poučevanje angleščine, Magic Adventure, v kateri se hočeš-nočeš z junaki serije podamo čarobnim dogodivščinam naproti.

Na naših srečanjih se bomo sprehodili tako skozi pestra klasična tiskana gradiva kot nepogrešljiva multimedijska ter spletna interaktivna gradiva, ki jih lahko prilagodite potrebam katere koli šolske ure. Ker pa vem, da samo didaktična serija, četudi odlična, ne zadostuje za učinkovito in prijetno spoznavanje tujega jezika, vam ponujam še kopico zamisli in zanimivih trikov, ki vam bodo potrkali na domišljijo in poskrbeli za prijetno ter učinkovito preživljanje šolskih uric – tako za vas kot za vaše učence.

Serijo Magic Adventure vam bom predstavila skupaj z Matejo Todorovski, profesorico razrednega pouka in angleščine na Osnovni šoli Vransko–Tabor, ki bo z nami delila svoje bogate zamisli in odlične praktične pristope k zgodnjemu poučevanju angleščine.

Vabljeni, da se nama na čarobnem popotovanju pridružite tudi vi.

Nika Robek
svetovalka za angleščino
Založbe Rokus Klett 

Več o srečanju in prijava >>

Nazaj