Radovednih pet – Naročite predstavitev za svoj aktiv!

09.01.2014

V Založbi Rokus Klett v sodelovanju z učitelji intenzivno pripravljamo novo serijo »Radovednih pet« za 4. razred. Naročite kratko predstavitev v svoji šoli in bodite med prvimi, ki bodo spoznali novo gradivo!

V medpredmetno povezani seriji Radovednih pet za 4. razred simpatični stripovski junaki spremljajo in spodbujajo učence med učenjem v šoli in doma. Celotno serijo odlikuje premišljena medpredmetna usklajenost. Gradivo za vsak predmet je vsebinsko in oblikovno usklajeno z gradivom za ostale predmete. Vse to učencem omogoča lažje povezovanje in nadgrajevanje vsebinskega znanja z različnih področij ter posledično lažje učenje. Z radovednimi junaki serije Radovednih pet postane učenje še zanimivejša in prijetnejša dogodivščina.
Serijo petih samostojnih delovnih zvezkov bogatijo sodobno multimedijsko gradivo na spletu, raziskovalni knjižici za izvedbo medpredmetnih projektov, zemljevid Slovenije in še posebno darilo za učence.


NAROČITE PREDSTAVITEV NA SVOJI ŠOLI!
Za vaš aktiv za 4. in 5. razred smo pripravili brezplačno in popolnoma neobvezujočo 60-minutno predstavitev. Izvedeli boste vse o novi seriji Radovednih pet in spoznali tiskano ter interaktivno gradivo. Vsi udeleženci bodo prejeli brošuro z vzorčnimi poglavji samostojnih delovnih zvezkov, didaktični plakat Besede nagajivke, namenjen odpravljanju težav pri pisanju pravopisno težjih besed oziroma besed nagajivk, druga praktična darila za udeležence in potrdilo o udeležbi. Po izidu boste prejeli tudi brezplačni komplet gradiva za učence.

Določite datum (po 20. januarju 2014) in uro, ki bosta ustrezala vsem učiteljem, ki poučujejo v 4. in 5. razredu (ter učiteljem s predmetne stopnje, ki poučujejo v teh razredih), in nas povabite na svojo šolo.

Svoj aktiv prijavite s klikom na povezavo »Prijava«.

Čaka vas veliko zanimive vsebine, ki vam bo koristila ne glede na to, katero gradivo uporabljate ali boste uporabljali pri pouku.

Nazaj