Prijavite se na 4. Akademijo z Lili in Binetom

11.02.2019

Spoštovane učiteljice, spoštovani učitelji!
 
Z velikim veseljem vas vabimo, da se nam pridružite na 4. Akademiji z Lili in Binetom, ki bo od 11. do 26. marca 2019 potekala na petih lokacijah po Sloveniji in je namenjena vsem učiteljem prvega triletja. Želeli smo se čim bolj približati vašim željam, zato smo za vas skrbno pripravili tako strokovna predavanja s praktičnimi primeri kot tudi predstavitev novosti za šolsko leto 2019/20. Za vse udeležence smo pripravili praktična darila in prijetno presenečenje ob koncu srečanja.
 
Na letošnji akademiji vam bomo prvič predstavili novo učno gradivo NOVI PRIJATELJI za 1. razred, ki je usklajeno s serijo Lili in Bine in bo za šolsko leto 2019/20 na voljo že spomladi 2019.
 
V prvi temi se bomo osredotočili na izzive, s katerimi se srečujete pri opismenjevanju. Spoznali bomo načine, kako učence opremiti s komunikacijskimi veščinami, ki so ključnega pomena za sporazumevanje – to so poslušanje, govorjenje, branje in pisanje – tudi prek igre z novim didaktičnim pripomočkom Zgovorne kocke, ki smo ga pripravili za vas in vam ga bomo na akademiji prvič predstavili.
 
V drugi temi boste spoznali predloge dejavnosti, s katerimi boste izboljšali svoje počutje, dvignilinivo energije in aktivirali delovanje uma. Opremljeni z nasveti, ki resnično delujejo, boste laže pluli med vsakodnevnimi zahtevami.
 
Ob koncu vsakega srečanja bomo med vsemi udeleženci srečanja izžrebali tri, katerih šola bo prejela darilni bon za nabor šolskih potrebščin in likovnega materiala Ajda.
 
Vabimo vas, da si ogledate program 4. Akademije z Lili in Binetom, in sicer TUKAJ.

Izberite dan in lokacijo, ki vam najbolj ustrezata:
  • Celje, ponedeljek, 11. marec 2019, Planet Tuš Celje, Mariborska cesta 128
  • Maribor, četrtek, 14. marec 2019, Hotel Habakuk, Pohorska ulica 59
  • Koper, ponedeljek, 18. marec 2019, Planet Tuš Koper, Ankaranska cesta 2
  • Ljubljana, sreda, 20. marec 2019, Kolosej, Šmartinska 152
  • Otočec, torek, 26. marec 2019, Hotel Šport Otočec, Grajska cesta 2

Vaše prijave pričakujemo do torka, 5. marca, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Udeležba na akademiji je brezplačna.


PRIJAVNI OBRAZEC


Prisrčno vabljeni v našo družbo!

Nazaj