Prenovljeni portal iRokus.si 1. oktobra!

31.08.2015

iRokus.si

Po petih letih od odprtja www.iRokus.si bo portal dobil novo, privlačnejšo podobo, da bo še bolje služil svojemu namenu – podpori uporabnikom Rokusovih tiskanih učnih gradiv. Za lažji vstop v novo šolsko leto bo vse do 1. oktobra 2015 portal iRokus ostal nespremenjen. V sklopu sprememb boste uporabniki Rokusovih tiskanih delovnih zvezkov do kompletov, ki jih boste z učenci v šolskem letu 2015/16 uporabljali v tiskani obliki, še naprej dostopali BREZPLAČNO.
 
Oktobra 2015 bo iRokus.si vstopil v drugo fazo razvoja. Posamezna gradiva bomo prilagajali delovanju tudi na tabličnih računalnikih. Spremenjen bo tudi sistem za dostop – na voljo bosta dva paketa, s katerima si lahko zagotovite nadaljnjo nemoteno uporabo, vsekakor pa boste uporabniki tiskanih gradiv do kompletov še naprej dostopali brezplačno. Ne glede na prenovo pa bodo vse priponke, komentarji in druge spremembe sedanjih uporabnikov, pa tudi uporabniška imena in gesla, ostali nespremenjeni.

PAKET 1: Brezplačni dostop 
Če boste v šolskem letu 2015/16 poučevali z Rokusovimi tiskanimi gradivi, bo vaš dostop brezplačen. Prijavili se boste z vpisom svojih podatkov. Sistem vas bo prepoznal in vam omogočil dodajanje brezplačnih interaktivnih različic gradiv serije, ki jo uporabljate.

PAKET 2: Dostop po ugodni redni ceni
Za učitelje, ki pri pouku ne uporabljajo Rokusovih tiskanih gradiv, bo dostop do posameznih kompletov na voljo po ceni 10 EUR za komplet* (za posamezni razred in predmet) za eno šolsko leto oz. do 31. avgusta tekočega šolskega leta.

S podrobnostmi novega sistema vas bomo seznanili v naslednjih tednih. Za osnovne dodatne informacije pa smo vam že zdaj na voljo na brezplačni telefonski številki 080 19 22 ali po e-pošti jsplvtAsplvt.lmfuu/tj.

* Komplet e-gradiva za posamezni razred in predmet sestavljajo vse osnovne komponente, ki so na voljo tudi v tiskani obliki (učbenik, delovni zvezek, samostojni delovni zvezek …).

Nazaj