Prenovljeni izobraževalni portal Lilibi.si

20.05.2015

Spletni portal Lilibi.si že oblikovno prenavljamo in bogatimo in bo na voljo do začetka novega šolskega leta. Na njem bomo združili vse vsebine za učitelje, ki so bile doslej dostopne na spletnih naslovih www.lilibi.si, www.iRokus.si in www.devetletka.net. Tako bo prenovljeni izobraževalni portal prinesel poenostavitev vašega vsakodnevnega dela v razredu. Na enem mestu in z eno samo prijavo boste lahko dostopali do vsebin dosedanjih treh spletnih portalov!

Izobraževalni portal Lilibi

Dežela Lilibi (www.lilibi.si)
Multimedijske in interaktivne vsebine dežele Lilibi (kar 1700 jih je!) za vse predmete ter dodatne izobraževalne vsebine ostajajo na istem spletnem naslovu in v nespremenjenih sklopih (razen vsebin Hiše kulture, ki bodo razporejene v ostale sklope). Pripravljamo pa tudi nove vsebine, še zlasti v sklopu za angleščino.

E-učbeniki (zdaj na www.iRokus.si)
E-učbeniki, berila, medpredmetni delovni zvezki, zvezek za opismenjevanje, pa tudi novi samostojni delovni zvezki v e-obliki s portala www.iRokus.si, bodo odslej na voljo le na www.lilibi.si v novem zavihku E-učbeniki, seveda s shranjenimi vsemi vašimi dodatki (priponkami, zabeležkami, povezavami ...), ki ste jih v času uporabe gradiv že dodali.

Več kot 1500 enot dodatnega gradiva (zdaj na www.devetletka.net)
Dodatno brezplačno gradivo za učitelje (priprave, mapa Učitelj učitelju in drugo gradivo), ki ste ga doslej našli na www.devetletka.net, bo objavljeno na www.lilibi.si v novem zavihku Dodatno gradivo in bo dostopno samo učiteljem.
Kako bogato je dodatno gradivo, si oglejte tukaj.

Brezplačni dostop za učitelje in učence
Koda za dostop do prenovljenega izobraževalnega portala Lilibi.si je brezplačna priloga kompleta Lili in Bine in po aktivaciji omogoča učencem (staršem) dostop do portala Lilibi.si. Učitelji – uporabniki serije Lili in Bine – bodo prejeli brezplačno učiteljevo kodo konec avgusta.

Stopite v stik z nami
Za več informacij nas pokličite na brezplačno številko 080 19 22 ali nam pišite na e-naslov podpora@rokus-klett.si.

Nazaj