Predstavitev serije Super Minds za angleščino v 4. in 5. razredu

12.02.2016

Super Minds

Letos bo potekala menjava učbenikov za 4. in 5. razred v učbeniških skladih – tudi učbenikov za angleščino! Ob tem smo za vas v sodelovanju z založbo Cambridge University Press pripravili presenečenje – odlično učbeniško serijo Super Minds za 4. in 5. razred. Vabimo vas na predstavitve, na katerih boste spoznali prednosti novega gradiva in možnosti pri menjavi gradiva v učbeniških skladih ter prejeli brezplačen učbeniški komplet za svoj aktiv.

ODLOČITEV ZA DANES IN JUTRI

Serija Super Minds, ki je že v postopku potrjevanja (v njem je bila deležna odličnih recenzij!), ustreza starostni in zahtevnostni stopnji ter predznanju današnjih in tudi jutrišnjih generacij. Sodobni in didaktično dovršeni učbeniški kompleti prinašajo tisto, kar ste v gradivu za 4. in 5. razred doslej pogrešali – in še veliko več. Premišljeno zasnovani inovativni (a še vedno preprosti) pristopi za poučevanje angleščine ter bogat nabor tiskanih, elektronskih in interaktivnih gradiv že navdušujejo učitelje in učence po vsem svetu. Glede na to, da bo naslednja možnost menjave učbenikov v učbeniških skladih predvidoma šele čez štiri leta, je vaša današnja izbira gradiva za angleščino v 4. in 5. razredu še toliko bolj pomembna. Gradivo, ki ga izberete danes, bo namreč moralo ustrezati tako današnjim učencem kot tudi tistim, ki bodo v naslednjih letih prišli v 4. in 5. razred s povečanim predznanjem angleščine.

PRIJAVITE SE NA PREDSTAVITEV V VELENJU!
Zaradi velikega zanimanja bomo organizirali dodatno predstavitev v Velenju. Srečanje bo v sredo, 13. aprila 2016 (od 14.30 do 16.00), na OŠ Antona Aškerca Velenje (Jenkova cesta 2). Prijavnico najdete na www.devetletka.net/superminds. Srečanje, ki ga bo vodila Mateja Todorovski, je namenjeno vsem učiteljem angleščine v 4. in 5. razredu (tudi učiteljem razrednega pouka, ki poučujejo ta predmet). Prinaša vam zanimivo vsebino, pomembne informacije, brezplačni komplet Super Minds za vašo šolo in praktična darila v lični torbi.

PRIJAVITE SE NA PREDSTAVITEV!

Predstavitvena srečanja bodo potekala od 8. marca do 6. aprila 2016 (od 14.30 do 16.00) v desetih slovenskih krajih. Srečanja, ki jih bo vodila Mateja Todorovski, so namenjena vsem učiteljem angleščine v 4. in 5. razredu (tudi učiteljem razrednega pouka, ki poučujejo ta predmet). Prinašajo vam zanimivo vsebino, pomembne informacije, brezplačni komplet Super Minds za vašo šolo in praktična darila v lični torbi.

Vašo prijavo pričakujemo najpozneje 7 dni pred srečanjem.

 • Kranj, torek, 8. 3. 2016, Gimnazija Franceta Prešerna
 • Ljubljana, ponedeljek, 14. 3. 2016, Srednja zdravstvena šola Ljubljana
 • Novo mesto, torek, 15. 3. 2016, OŠ Drska
 • Slovenj Gradec, sreda, 16. 3. 2016, Prva OŠ Slovenj Gradec
 • Brežice, torek, 22. 3. 2016, OŠ Brežice
 • Nova Gorica, sreda, 23. 3. 2016, OŠ Frana Erjavca Nova Gorica
 • Maribor, četrtek, 24. 3. 2016, Zavod Antona Martina Slomška
 • Koper, sreda, 30. 3. 2016, OŠ Antona Ukmarja Koper
 • Celje, četrtek, 31. 3. 2016, Šolski center Celje, Višja strokovna šola
 • Murska Sobota, sreda, 6. 4. 2016, Ekonomska šola Murska Sobota
 • Velenje, sreda, 13. 4. 2016, OŠ Antona Aškerca Velenje

Na prijavnico >>

Nazaj