Postanite mentor 6. šolskega tekmovanja Znam več z Lili in Binetom

23.08.2017

tekmovanje

Maja 2018 bomo izvedli že šesto šolsko tekmovanje Znam več z Lili in Binetom. Brez vaše pomoči nam ne bo uspelo. Vabimo vas, da postanete mentor tekmovanja na vaši šoli.

Medpredmetno tekmovanje – 16. maj 2018

Učenci prvega, drugega in tretjega razreda se na medpredmetno tekmovanje pripravljajo z reševanjem nalog v vadnicah Znam več z Lili in Binetom. Naloge so zahtevnejše in z njimi lahko nadgradijo in utrdijo svoje znanje. Za posamezen razred je na voljo več kot sto premišljeno izbranih in medpredmetno povezanih nalog, ki pokrivajo področje matematike, slovenščine in spoznavanja okolja. Tipi nalog na tekmovanju so podobni kot v vadnicah. Izdaje vsebujejo tudi rešitve.

Matematično tekmovanje – 17. maj 2018

Učenci se na matematično tekmovanje pripravijo z reševanjem nalog v vadnicah Računam z Lili in Binetom 1-3. S pomočjo dodatnih matematičnih vaj utrdijo in poglobijo znanje iz matematike. Naloge so sestavljene tako, da učenci spoznavajo različne strategije reševanja in samoevalvacije. Poglavja v vadnicah sledijo vrstnemu redu obravnave snovi v kompletih Lili in Bine 1-3. Tipi nalog na tekmovanju so podobni kot v vadnicah.

Darilo za udeležence

majica

Vsi udeleženci prejmejo priznanje za sodelovanje in zapestnico, najboljši v vsakem razredu pa tudi lično majico z ilustracijo prikupnih čebeljih junakov.

Prijavnica za mentorje

Vabimo vas, da postanete mentor tekmovanja na vaši šoli.

>> Prijavnica za mentorje

>> Pravilnik o tekmovanju 2017/18

Vadnice za pripravo na medpredmetno tekmovanje:

Vadnica za pripravo na matematično tekmovanje:

Za dodatne informacije pokličite 01 51 34 686 (ga. Helena Kunavar) ali pišite na naslov: ifmfob/lvobwbsAsplvt.lmfuu/tj.

Fotogalerija

Nazaj