Posebna predstavitev na vaši šoli: novosti zbirke iRokus+

12.02.2016

Serija naprednih interaktivnih učnih kompletov iRokus+ se je letos povečala za štiri nove izdaje – dve za kemijo in dve za naravoslovje. Tako smo v seriji skupaj z National Geographicom zajeli vse naravoslovne predmete na predmetni stopnji – biologijo, fiziko, kemijo in naravoslovje. Za učitelje vseh navedenih predmetov smo pripravili kratko predstavitev celotne zbirke iRokus+. Povabite nas na svojo šolo in spoznajte vse novosti! Za vas smo pripravili tudi praktična darila.
 
Na skupni predstavitvi za učitelje naravoslovnih predmetov na vaši šoli bomo predstavili nove komplete iRokus+, pa tudi novosti kompletov, ki so izšli že lani! Spoznali boste, kako bogato je zasnovano gradivo iRokus+ ter katero dodatno gradivo za učitelje je ali še bo na voljo. Predstavili vam bomo tudi iPaket+, poseben dodatni paket, ki vključuje tri interaktivne komplete (za biologijo, fiziko in kemijo) za 8. oz. 9. razred v eni škatli in po bistveno ugodnejši ceni!
 
DARILO ZA VAS!
Vsi udeleženci boste prejeli kodo za poskusni dostop do vseh interaktivnih gradiv v zbirki iRokus+ in nekaj praktičnih pripomočkov v lični torbi, učitelji naravoslovja in kemije pa prejmejo še brezplačni komplet iRokus+ za svoj predmet.
 
PRIJAVITE SE ZDAJ!
Vljudno vas prosimo, da učitelji biologije, fizike, kemije in naravoslovja med seboj uskladite datum in uro, ki vam ustrezata (lahko tudi v dopoldanskem času), in nas povabite na svojo šolo. Prosimo, da prijavnico izpolni samo en učitelj za celotno šolo.
 
NA PRIJAVNICO >>
 
Veselimo se srečanja z vami.

Nazaj