Pomembne informacije za uporabnike portala iRokus

17.09.2015

PAKET 1: Brezplačni dostop

Če v šolskem letu 2015/16 poučujete z Rokusovimi tiskanimi gradivi, bo vaš dostop brezplačen. Prijavili se boste z vpisom svojih podatkov. Sistem vas bo prepoznal in vam omogočil dodajanje brezplačnih interaktivnih različic gradiv serije, ki jo uporabljate.

PAKET 2: Dostop po ugodni redni ceni

Za učitelje, ki pri pouku ne uporabljajo Rokusovih tiskanih gradiv, bo dostop do posameznih kompletov na voljo po ceni 10 EUR za komplet* (za posamezni razred in predmet) za eno šolsko leto oz. do 31. avgusta tekočega šolskega leta.

POSEBNOSTI:

 • Gradiva, ki bodo na www.iRokus.si na voljo samo z aktivacijsko kodo, navedeno na notranji strani naslovnice gradiva:
  • Raziskujem Zemljo 6 (samostojni delovni zvezek)
  • Raziskujem stari svet 7 (samostojni delovni zvezek)
  • Raziskujem novi svet 8 (samostojni delovni zvezek)
  • Raziskujem Slovenijo 9 (samostojni delovni zvezek)
  • Slovenščina za vsak dan 7 – izdaja s plusom (samostojni delovni zvezek)

 • Interaktivna gradiva nove generacije iRokus+ (Biologija 8 in 9 iRokus+ ter Fizika 8 in 9 iRokus+) so na voljo na www.iRokusPlus.si.

Ne glede na prenovo bodo vse priponke, komentarji in druge spremembe sedanjih uporabnikov, pa tudi uporabniška imena in gesla, ostali nespremenjeni. Za dodatne informacije smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 19 22 ali po e-pošti jsplvtAsplvt.lmfuu/tj.

Verjamemo, da bo portal iRokus postal še bolj prijazen in da bo ostal nepogrešljiva podpora pri poučevanju.


* Komplet e-gradiva za posamezni razred in predmet sestavljajo vse osnovne komponente, ki jih uporabljate v tiskani obliki (učbenik, delovni zvezek, samostojni delovni zvezek …).

Nazaj