Naravoslovje v 6. in 7. razredu

21.11.2012

nar

Spoštovani!


Učni načrti v osnovni šoli so se pri naravoslovju zelo spremenili, zato je tudi razvoj učbenikov terjal več premisleka. Usmerili smo ga v dve smeri – posodobili smo priljubljene dosedanje učne komplete in pripravili nove. Hkrati smo gradivo obogatili tudi z elektronskimi izdajami. Vse to vam bomo predstavili na seminarju.

Na srečanju boste spoznali oba učna kompleta – novo učbeniško serijo Dotik narave 6 in 7 ter pravkar prenovljeno serijo Naravoslovje 6 in 7. Tako boste imeli popoln pregled nad Rokusovim gradivom za naravoslovje in se laže odločili za tisto, ki ustreza potrebam vaših učencev.

Del srečanja bo namenjen prikazu povezovanja tiskanega in brezplačnega elektronskega gradiva, ki je ali bo v kratkem na voljo. Spoznali boste tudi ključne prednosti tovrstnega povezovanja.

Prvi del srečanja bosta vodila dr. Gregor Torkar in dr. Matej Urbančič, soavtorja in urednika nove učbeniške serije Dotik narave, v drugem delu pa vam bo mag. Rudi Ocepek, soavtor učbeniške serije Naravoslovje 6 in 7, predstavil ključne novosti pri prenovi dosedanjih učnih kompletov.

Vljudno vabljeni!

Maruša Kmet


Zaradi večjega števila prijav je seminar, ki bo v sredo, 12. decembra 2012, PRESTAVLJEN iz OŠ Vižmarje - Brod na Srednjo zdravstveno šolo Ljubljana, Poljanska cesta 61.


Darilo za vas!

Vsak udeleženec bo prejel praktično torbo s seminarskim gradivom in z nekaj dodatnimi pozornostmi. Brezplačen izvoda učbenika Dotik narave 7 in Naravoslovje 7 boste vsi udeleženci srečanja prejeli naknadno – po izidu aprila 2013.

Prijava >>

Nazaj