NOVO – Z glavo na kolo, priročnik za pripravo na kolesarski izpit

18.04.2017

koles_prir_150px

BREZPLAČNI PRIROČNIK ZA PRIPRAVO NA KOLESARSKI IZPIT

Priročnik Z glavo na kolo je namenjen učencem, ki se v 4. ali 5. razredu pripravljajo na teoretični del kolesarskega izpita. V njem so zbrane vse temeljne učne vsebine, ki jih mora mladi kolesar poznati za varno vključitev v promet. Vsebine so predstavljene na učencem razumljiv način in podprte z bogatim slikovnim gradivom. Junaki serije Radovednih pet učence z nasveti in opozorili navajajo na ustrezno ravnanje v prometu in jih opozarjajo na morebitne nevarne prometne situacije.

Prelistajte priročnik >>>

Na koncu priročnika je preizkus znanja, ki učencem pokaže, ali so že dovolj pripravljeni za pisni del kolesarskega izpita. Učitelji prejmejo ločeno ob priročnikih tudi ustrezno število nalepk; te nato podelijo vsem učencem, ki uspešno opravijo preizkus znanja na koncu priročnika.


BREZPLAČNA ZBIRKA NALOG ZA PONAVLJANJE IN UTRJEVANJE MATEMATIKE

Novo brezplačno prilogo Zbirko nalog za ponavljanje in utrjevanje matematike v 4. in 5. razredu ste v tem šolskem letu sprejeli z navdušenjem. Učitelji, ki boste v šolskem letu 2017/18 uporabljali serijo Radovednih pet (komplet v škatli), boste zbirko za učence na osnovi naročila brezplačno prejeli po pošti, in sicer konec avgusta.

Zbirka nalog za ponavljanje in utrjevanje matematike je odslej na voljo tudi za nakup.

   
 Cena: 8,90 EUR  Cena: 8,90 EUR

Zaradi pravočasnega zagotavljanja ustreznih naklad brezplačnih prilog za učence vas prosimo, da izpolnite obrazec na www.devetletka.net/kompleti; izpolnitev obrazca vas k ničemur ne zavezuje, nam pa podatek pomaga pri okvirnem načrtovanju zadostnih količin.

Za vse informacije nas pokličite na brezplačno številko 080 19 90 ali nam pišite na naslov tfnjobskjAsplvt.lmfuu/tj.

Nazaj