Messages in digitalni učbenik Classware

09.12.2009

Vabimo vas, da se udeležite seminarjev o učbeniških kompletih Messages, ki bodo potekali nekoliko drugače kot v prejšnjih letih.

1. sklop: predstavitev učbeniških kompletov Messages (15.00–15.45)
Za vse, ki učbeniških kompletov Messages še ne poznate ali bi jih želeli še bolje spoznati, smo pripravili podrobno predstavitev učbenika, delovnega zvezka ter dodatnih gradiv za učence in učitelje.

2. sklop: predstavitev digitalnih učbenikov Messages Classware (16.00–17.00)
Vsi, ki učbeniški komplet Messages že uporabljate pri pouku, pa se seminarju lahko pridružite šele v drugem delu. V tem delu srečanja bomo največ pozornosti namenili letošnjima novostma – digitalnima učbenikoma Messages Classware za 6. in 7. razred. Messages Classware na CD-ROM-u združuje strani iz učbenika in avdioposnetke. Digitalno gradivo vam omogoča nov način uporabe učbeniškega gradiva v razredu.

3. sklop: delavnica Games and Warmers
samo v Celju, Mariboru in Ljubljani
Na srečanjih v Celju, Mariboru in Ljubljani se nam bo pridružila Olha Madylus iz založbe Cambridge University Press, ki se s poučevanjem mladih ukvarja že več kot 20 let. Zadnja leta deluje kot svetovalka in strokovnjakinja za usposabljanje učiteljev. Dela za British Council, Cambridge ESOL CELTA in CELTYL.

Več o seminarju in prijava >>

Vabimo vas, da si ogledate kratko predstavitev novega digitalnega učbenika Messages Classware. Za ogled kliknite tukaj.

Nazaj