MODRA AKADEMIJA

19.06.2019

Spoštovani!
 
Partnersko povezani založbi Rokus Klett in Modrijan izobraževanje vam predstavljata Modro akademijo, zakladnico znanja, izkušenj in praktičnih idej, katere poslanstvo je skrb za nenehno strokovno rast pedagoških in drugih strokovnih delavcev na področju izobraževanja v osnovni šoli.
 
Za vas smo v obdobju od julija 2019 do avgusta 2020 skupaj s priznanimi predavatelji pripravili nabor šestih aktualnih izobraževalnih tem, med katerimi lahko izbirate, da si pridobite nove kompetence. Vabimo vas, da prelistate katalog izobraževanj in predavateljev Modre akademije 2019/20.
 
Predstavljene teme – s področij razvoja osebnostnih kompetenc, dobrih odnosov, ki so pomembni za uspešno in zdravo življenje, socialnih veščin pri otrocih in mladostnikih, veščin (brezkonfliktne) komunikacije, doseganja motivacije, notranjega zadovoljstva in strasti do poučevanja ter dela z nadarjenimi učenci – udeležencem ponujajo učinkovite rešitve, ki jih bodo lahko takoj uporabili v praksi.

Izberite datum in kraj, ki vam najbolj ustrezata, in se prijavite!
Vaše prijave sprejemamo prek spletne prijavnice. Število prostih mest na posamezni lokaciji je omejeno. Prijavite se lahko prek šole ali kot fizična oseba, in sicer na že razpisane termine – od julija 2019 do avgusta 2020 v Ljubljani (Srednja zdravstvena šola, Poljanska cesta 61) in Mariboru (Zavod Antona Martina Slomška, Vrbanska cesta 30).
 
Izobraževalna srečanja v obsegu štirih pedagoških ur bodo potekala v popoldanskem času. Registracija udeležencev se na vsaki lokaciji prične ob 14.30, predavanja pa trajajo od 15.00 do 18.15.
 
Kotizacija za posamezno izobraževalno srečanje znaša 58 EUR in vključuje organizacijo, potrdilo o udeležbi, blok in pisalo ter pogostitev med odmorom.
 
>> NA PRIJAVNICO


Izobraževanja tudi na vaši šoli!
Če vam navedeni termin in lokacija pri posameznem izobraževalnem programu ne ustrezata, vam bomo z veseljem stopili naproti in izobraževalne teme v dogovoru z vašim vodstvom za celoten pedagoški aktiv izvedli na vaši šoli.

Stopite v stik z nami!
Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 01 51 34 686 (ga. Helena Kunavar) ali na e-naslovu ifmfob/lvobwbsAnpesb.blbefnjkb/tj.
 
Želimo si, da bi v katalogu našli in izbrali vsebine, ki jih potrebujete in ki vam bodo ponudile strokovno oporo pri vašem odgovornem delu.

Nazaj