Lilibi.si - v novi podobi

01.09.2015

Spletni portal Lilibi.si smo oblikovno prenovili in obogatili. Na njem smo združili vse vsebine za učitelje, ki so bile doslej dostopne na spletnih naslovih www.lilibi.si, www.iRokus.si in www.devetletka.net. Tako bo prenovljeni izobraževalni portal prinesel poenostavitev vašega vsakodnevnega dela v razredu. Na enem mestu in z eno samo prijavo lahko sedaj dostopate do vsebin dosedanjih treh spletnih portalov!

Izobraževalni portal Lilibi

Dežela Lilibi
Multimedijske in interaktivne vsebine v deželi Lilibi obsegajo več koz 1700 poučnih multimedijskih in interaktivnih vsebin različnih težavnostnih stopnej, za otroke v vrtcih in učence v prvem triletju osnovne šole. 

E-učbeniki 
Elektronsko gradivo je vsebinsko in oblikovno enako tiskanim učbenikom in delovnim zvezkom Lili in Bine, le da ima dodano preprosto orodjarno. Dodane so tudi posebne ikone (čebelčki) - vnaprej pripravljene povezave do dodatnih multimedijskih in interaktivnih vsebin Dežele Lilibi. 

Gradivo za učitelje
Prinaša obsežna, natančna in zelo praktična navodila, ki olajšajo in popestrijo učiteljevo delo s tiskanim gradivom, e-učbeniki, multimedijskimi vsebinami dežele Lilibi in poučevanjem angleščine. Med gradivom za učitelje je tudi mapa Učitelj učitelju, ki jo prostovoljno soustvarjajo učiteljice in učitelji. Gradivo za učitelje je na voljo izključno učiteljicam in učiteljem, ki poučujejo s serijo Lili in Bine. Do vsebine tega sklopa učenci nimajo dostopa.

Stopite v stik z nami
Za več informacij nas pokličite na brezplačno številko 080 19 22 ali nam pišite na e-naslov podpora@rokus-klett.si.

Nazaj