Klasse iz prve roke | 2. spletno izobraževanje

03.01.2021

Klasse iz prve roke!

Po uspešno izvedenem prvem srečanju iz serije izobraževanj Klasse iz prve roke, na katerih vam iz prve roke, s pomočjo učiteljev praktikov, predstavljamo delo z našo novo potrjeno učno serijo Klasse, vas ponovno vabimo v našo družbo. Naše drugo spletno izobraževanje bo obarvano digitalno – osredotočili se bomo na interaktivno podporo, ki jo nova učna serija ponuja učiteljem in učencem – torej na nekaj, kar vam bo v teh časih prišlo še kako prav.

Pridružite se nam v torek, 12. januarja 2021, ob 16. uri.


Tudi tokrat bo z nami Diana Redl Kolar, recenzentka učne serije Klasse in učiteljica nemščine, ki nam bo praktično predstavila poučevanje z novo, že potrjeno učno serijo Klasse.

Diana Redl KolarTokrat se bomo seznanili s pristopom blended learning, ki postaja vse bolj pomemben element poučevanja – gre za učinkovito kombinacijo dela v živo in na daljavo, kjer igrajo ključno vlogo prav digitalne vsebine, ki jih posamezna učna serija ponuja.

Z novo učno serijo Klasse ste kar najbolje pripravljeni na katerikoli scenarij poučevanja v prihajajočih letih, saj vam z bogatim naborom komponent omogoča prosto izbiro glede načina poučevanja! Z njo lahko poučujete v klasični (tiskani) ali digitalni obliki. Lahko pa izberete tudi kombinacijo tiskane in digitalne različice v enem! Brez dvoma bo vaš pouk z vso interaktivno podporo, ki jo učna serija Klasse ponuja, učinkovit, dinamičen in zanimiv.Program srečanja:

16.00–16.45: delavnica – primer dobre prakse
16.45–17.00: čas za vprašanja, diskusijo in izmenjavo mnenj

Na prijavo

Verjamemo, da bo skozi oči učiteljev praktikov nova učna serija Klasse navdušila tudi vas. Ne zamudite naših srečanj!

Nazaj