I love Messages – ekskurzija v Cambridge je uspela!

05.06.2013

V soboto, 1. junija, smo se vrnili s tridnevne strokovne ekskurzije v Cambridge, kamor smo odšli s 25 nagrajenci nagradne igre I love Messages. Bilo je odlično!

Imeli smo priložnost spoznati, kako deluje najstarejša založba na svetu (ustanovljena je bila že leta 1534), v kateri danes nastajajo vrhunski učbeniki 21. stoletja. Prisluhnili smo njenim številnim zgodbam, si ogledali založniški muzej in tiskarno. Sprehodili smo se tudi po sončnem univerzitetnem mestu Cambridge, ki je polno zelenja in številnih kolidžev. King's College je vsekakor poglavje zase.

Strokovna ekskurzija je v vseh ozirih odlično uspela. Vsi smo se vrnili zadovoljni in polni vtisov iz Cambridgea, pa tudi iz Londona, kjer smo preživeli večer in nekaj jutranjih ur, preden smo v soboto poleteli domov.

Na poti nazaj se nam je pridružila urednica slovenske izdaje Messages, zato smo iz prve roke izvedeli, kaj bo prinesel prenovljeni komplet, ki bo na voljo že za šolsko leto 2014/15!

Vse, kar smo videli, krasno vzdušje in prijetno druženje so bili več kot dovolj za odločitev, da podobno nagradno igro pripravimo tudi v novem šolskem letu. Upam, da boste sodelovali in odpotovali z nami.

Objavi na:

Nazaj