Fundacija ROK | Povabilo k sodelovanju

22.06.2016

Fundacija ROK

Fundacija ROK, ki je bila ustanovljena pred tremi leti z namenom finančno pomagati nadarjenim šoloobveznim otrokom, ki jim življenjske razmere onemogočajo razvoj talentov na področjih znanosti, športa, kulture ter vzgoje in izobraževanja, vas vabi k sodelovanju tudi v šolskem letu 2016/17.
 
Otroci iz socialno in ekonomsko šibkejših družin so najbolj prikrajšani ravno pri razvoju talentov. Zato že četrto leto vabimo k sodelovanju ravnatelje, učitelje in socialne delavce, ki ste vsak dan v stiku z učenci, saj bo le prek vas pomoč prišla v roke tistih, ki jo zares potrebujejo. Fundacija je v treh letih delovanja pomembno finančno podprla individualni razvoj kar 73 mladih talentov.
 
Vabimo vas, da čim prej oddate prijavnice za donacije v šolskem letu 2016/17. Podrobnejša navodila za pridobitev finančne pomoči najdete na spletni strani www.fundacijarok.si ali pa nas pokličite na telefonsko številko 01 513 46 50 oziroma pišite na elektronski naslov jogpAgvoebdjkbspl/tj. Veseli smo, da lahko skupaj z vami pomagamo učencem, ki so pomoči resnično potrebni, in jim s tem omogočimo razvoj njihovega talenta že od samega začetka novega šolskega leta.

Nazaj