English with Lili and Bine

16.09.2015

English with Lili and Bine

V šolskem letu 2015/16 dobri dve tretjini vseh drugošolcev, ki se učijo angleščino, po poti učenja tega tujega jezika stopa z roko v roki z Lili in Binetom, po programu English with Lili and Bine. Za vas, njihove učiteljice in učitelje, letos v založbi uvajamo dve pomembni novosti.
 
V Založbi Rokus Klett vedno stremimo h kakovosti in uporabnosti gradiv. Ker se zavedamo, da mora gradivo za zgodnje poučevanje tujega jezika zadostiti nemalo kriterijem, smo k sodelovanju povabili vrhunsko ekipo, ki je za to natančno poskrbela. Gradivo A Letter from Lili and Bine in program, ki ga implementira, prinašata inovativen pristop k poučevanju, ki preproste in zabavne aktivnosti obogati z elementi, ki sprožijo kompleksne procese pomnjenja in ozaveščanja o jezikovnih sistemih in zakonitostih. Ker vam želimo ob uvajanju programa English with Lili and Bine stati ob strani in vam nuditi vso podporo, ki jo pri tem potrebujete, smo se odločili, da za vas pripravimo edinstveno priložnost, da program spoznate od blizu, se spustite v podrobnosti, dobite odgovore na svoja vprašanja in delite svojo izkušnjo s kolegi iz vse Slovenije.
 
Praktični seminar
V mesecu oktobru se nam pridružite na izobraževalnih srečanjih, kjer se bomo posvetili konkretnim vidikom in elementom programa English with Lili and Bine ter njegovi praktični uporabi. Srečanji bosta potekali v sredo, 7. oktobra 2015, oziroma v četrtek, 22. oktobra 2015, od 15.30 do 17.30 v učilnici Založbe Rokus Klett. Srečanji bosta zasnovani kot praktična delavnica, vodila pa ju bo urednica kompleta, profesorica angleščine Nika Robek. Število mest je omejeno, zato ne odlašajte s prijavo!

Na prijavni obrazec >>
 
Vaša individualna ura
Če se nam na skupinskih srečanjih ne morete pridružiti, se lahko dogovorite za individualno govorilno uro. Za vsa pojasnila, dodatne informacije, mnenja ali odzive iz vaše učilnice vam je urednica po predhodni najavi na voljo vsak prvi in tretji torek v mesecu med 14. in 16. uro. Najavite se lahko po e-pošti ojlb/spcflAsplvt.lmfuu/tj ali po telefonu na številki 031 688 730.
 
Prisrčno vabljeni!

Nazaj