Darila za vas in vaše učence - Lili in Bine

15.06.2017

lib

Igračka za prvošolčke na prvi šolski dan
Na prvi šolski dan bo vsak prvošolec, za katerega ste izbrali osnovni ali obogateni igračkakomplet Lili in Bine 1, v šoli dobil svojo igračko – prikupno Lili ali simpatičnega Bineta. Skladno z napovedmi ob vseh »manjših« kompletih Lili in Bine (okrnjenih zaradi prilagajanja vsebine višini financiranja s strani ministrstva) ni motivacijske igračke, jo je pa možno naročiti ločeno na www.knjigarna.com, oziroma za večje količine na obspdjmbAsplvt.lmfuu/tj.

Komplet ročnih lutk – Lili in Binelutka
Učiteljem prvega razreda, ki prvič poučujejo s serijo Lili in Bine, pripada brezplačen komplet ročnih lutk. Z njima boste lahko na prvi šolski dan za svoje učence pripravili nepozaben sprejem in ju kasneje uporabljali tudi med letom.

Aktivacijska koda za dostop do portala www.Lilibi.si
Učiteljem, ki uporabljajo gradiva iz serije Lili in Bine 1–3, koda omogoča dostop do vseh vsebin na portalu Lilibi.si (na www.Lilibi.si). Ne spreglejte bogatega gradiva za učitelje in mape Učitelj učitelju.

Moj dnevnik pedagoški dnevnik za učiteljednevnik
V praktičnem pedagoškem dnevniku Moj dnevnik 2017/18 boste našli urnike, koledar s prostorom za dnevne zapiske, redovalnico, dovolj prostora za zapiske o učencih in strani za svoje beležke. 

Vodje aktivov prosimo, da v obrazec ločeno vnesete podatke za matično in podružnične šole, in sicer najkasneje do 22. junija 2017.
 
NA OBRAZEC >>


Brezplačni kompleti za učitelje
Novim uporabnikom, ki bodo v šolskem letu 2017/18 v prvem triletju prvič uporabljali serijo Lili in Bine oz. bodo uporabljali novi komplet Lili in Bine 1 s samostojnimi delovnimi zvezki ali novi posodobljeni komplet Lili in Bine 3 z medpredmetnim delovnim zvezkom, pripadajo brezplačni izvodi izbranega gradiva. Naročilo brezplačnih izvodov poteka prek spletnega obrazca www.devetletka.net/brezplacno, ki ga izpolni knjižničar/vodja učbeniškega sklada. Gradiva, ki so na zalogi, vam bomo v šolsko knjižnico poslali v nekaj dneh po prejemu spletnega obrazca, ostala pa po izidu oz. najkasneje do 16. avgusta 2017.


Želimo vam uspešen zaključek šolskega leta.

Nazaj