Darila za uporabnike serije Radovednih pet v šolskem letu 2016/17

31.05.2016

V času počitnic bomo pripravili vsa obljubljena darila za učitelje, ki boste v šolskem letu 2016/17 pri pouku v 4. in/ali 5. razredu uporabljali serijo Radovednih pet. Da bomo lahko vse izpeljali pravočasno, prosimo vodje aktivov za sodelovanje. Vse potrebne informacije za pošiljanje zbiramo v spletnem obrazcu na http://www.devetletka.net/dariloR5 do petka, 10. junija.

Brezplačno gradivo za učitelje
Vsi učitelji, ki bodo v šolskem letu 2016/17 v 4. in/ali 5. razredu pri pouku uporabljali
Moj dnevnikkomplet Radovednih pet
, bodo konec avgusta brezplačno prejeli:

  • učiteljevo kodo za dostop do interaktivnega gradiva in bogatega dodatnega gradiva za učitelje na www.radovednih-pet.si za razred, v katerem bodo poučevali,
  • Moj dnevnik ─ pedagoški dnevnik za učitelje,
  • brezplačno zbirko osnovnih in zahtevnejših nalog za ponavljanje in utrjevanje matematike (1. del konec avgusta, ostale dele postopoma do konca leta),
  • priročnik s praktičnim gradivom za izvedbo dejavnosti pri NIT (v primeru, da boste v šoli uporabljali komplet, ki vključuje to gradivo).

Novi uporabniki, ki bodo v šolskem letu 2016/17 v 4. in/ali 5. razredu prvič uporabljali komplet Radovednih pet, bodo konec junija oz. prvi teden v juliju prejeli tudi učenčev komplet, s katerim bodo poučevali.
 
Vodje aktivov prosimo, da v obrazec ločeno vnesete podatke za matično in podružnične šole, in sicer najkasneje do 10. junija 2016.
 
NA OBRAZEC >>
 
Zahvaljujemo se vam za sodelovanje.

Nazaj