Darila za uporabnike serije Lili in Bine 1-3

25.05.2016

V času počitnic bomo pripravili vsa obljubljena darila za učitelje (in za učence), ki boste v šolskem letu 2016/17 pri pouku v prvem triletju uporabljali učbeniško serijo Lili in Bine. Da bomo lahko vse izpeljali pravočasno in brez zapletov, prosimo vodje aktivov za sodelovanje. Vse potrebne informacije za pošiljanje zbiramo v spletnem obrazcu www.devetletka.net/darilo do petka, 10. junija 2016.

Lili in BineIgračka za prvošolčke na prvi šolski dan
Že šesto leto pripravljamo presenečenje za vse prijatelje Lili in Bineta. Na prvi šolski dan bo vsak prvošolec v šoli dobil svojo igračko – prikupno Lili ali simpatičnega Bineta. Naj jim ta dan ostane v najlepšem spominu.


Lili in BineKomplet ročnih lutk – Lili in Bine
Učiteljem prvega razreda, ki prvič poučujejo s serijo Lili in Bine, pripada brezplačen komplet ročnih lutk. Z njima boste lahko na prvi šolski dan za svoje učence pripravili nepozaben sprejem in ju kasneje uporabljali tudi med letom – v jutranjem krogu ali pri pouku in še na sto drugih načinov, ki jih poznate iz svoje prakse.


Moj dnevnik – rokovnik za prvo triletje
Moj dnevnikVsem učiteljem in vzgojiteljem v prvem triletju, ki boste v novem šolskem letu poučevali s kompletom Lili in Bine (škatla), bomo olajšali delo s praktičnim pedagoškim dnevnikom. V njem boste našli urnike, redovalnico, koledar s prostorom za dnevne zapiske, dovolj prostora za zapiske o učencih v obeh ocenjevalnih obdobjih in strani za svoje beležke.


Dobrodošli v najini druščini
plakatDa pa bo prvi šolski dan za vas in vaše učence nepozaben, smo pripravili plakat Dobrodošli v najini druščini. Z njim boste učence sprejeli na prvi šolski dan, kasneje pa ga boste lahko uporabili pri učenju letnih časov.


Vodje aktivov prosimo, da v obrazec ločeno vnesete podatke za matično in podružnične šole, in sicer najkasneje do 10. junija. Vsa obljubljena darila boste prejeli na šolo v zadnjem tednu avgusta.

NA OBRAZEC

Brezplačni kompleti za učitelje

Vsi učitelji, ki bodo v novem šolskem letu v 1. razredu uporabljali komplet Lili in Bine 1 s posodobljenim medpredmetnim delovnim zvezkom, v 2. razredu pa komplet Lili in Bine 2 s posodobljenim medpredmetnim delovnim zvezkom ali komplet Lili in Bine 2 s samostojnimi delovnimi zvezki, bodo še pred poletnimi počitnicami komplet (škatlo) za razred, v katerem bodo poučevali, prejeli brezplačno.

 

Nazaj