Darila za uporabnike serije Lili in Bine

11.06.2018

Tudi letos bomo v času počitnic pripravili vsa obljubljena darila za učitelje (in za učence), ki boste v šolskem letu 2018/19 pri pouku v prvem triletju uporabljali učbeniško serijo Lili in Bine. Da bomo lahko vse izpeljali pravočasno in brez zapletov, prosimo vodje aktivov za sodelovanje. Vse potrebne informacije za pošiljanje daril zbiramo v spletnem obrazcu na www.devetletka.net/dariloLIB do srede, 20. junija. 

ZA UČENCE
Igračka za prvošolčke na prvi šolski dan

Že osmo leto pripravljamo presenečenje za vse prijatelje Lili in Bineta. Na prvi šolski dan bo vsak prvošolec v razredu, za katerega ste izbraliosnovni ali obogateni komplet Lili in Bine z medpredmetnimi oz. samostojnimi delovnimi zvezki, v šoli dobil svojo igračko – prikupno Lili ali simpatičnega Bineta. Naj jim ta dan ostane v najlepšem spominu.

ZA UČITELJE
Komplet ročnih lutk – Lili in Bine

Učiteljem prvega razreda, ki prvič poučujejo s serijo Lili in Bine, pripada brezplačen komplet ročnih lutk. Z njima boste lahko na prvi šolski dan za svoje učence pripravili nepozaben sprejem in ju nato uporabljali tudi med letom.  

Moj dnevnik ─ pedagoški dnevnik za učitelje in vzgojitelje
V praktičnem pedagoškem dnevniku Moj dnevnik 2018/19 boste našli urnike, koledar s prostorom za dnevne zapiske, redovalnico, dovolj prostora za zapiske o učencih in strani za svoje beležke.       

Dobrodošli v najini druščini
S plakatom Dobrodošli v najini druščini boste učence sprejeli na prvi šolski dan, kasneje pa boste lahko svojo učilnico popestrili s slikovnimi karticami pravljice Obuti maček, ki so uporabne za usvajanje makrostrukture besedila s pomočjo slikovnega gradiva.
 
 
Dostop do izobraževalnega portala Lilibi.si
Kot smo vas že obvestili, aktivacija kode za učitelje za novo šolsko leto ne bo več potrebnaDežela Lilibi, razdelek Gradivo za učitelje in vsa gradiva, ki ste jih za svoje učence izbrali za novo šolsko leto, vas bodo na portalu že čakali. Na vstopni straniwww.Lilibi.si se boste le prijavili s svojim dosedanjim uporabniškim imenom (e-naslovom) in geslom.

Brezplačno gradivo za učitelje
Novim uporabnikom, torej tistim, ki bodo v šolskem letu 2018/19 v prvem triletju prvič uporabljali serijo Lili in Bine, pripadajo brezplačni izvodi izbranega gradiva. Naročilo brezplačnih izvodov poteka prek spletnega obrazca na www.devetletka.net/brezplacno, ki ga izpolni knjižničar/vodja učbeniškega sklada. Gradiva, ki so na zalogi, vam bomo v šolsko knjižnico poslali v nekaj dneh po prejemu spletnega obrazca, ostala pa po izidu oz. najkasneje do 16. avgusta 2018.

Vodje aktivov prosimo, da v obrazec ločeno vnesete podatke za matično in podružnične šole, in sicer najkasneje do 20. junija 2018.

Priporočamo, da pri izpolnjevanju spletnega obrazca uporabite internetni brskalnikGoogle Chrome.
 
NA SPLETNI OBRAZEC >>


Zahvaljujemo se vam za sodelovanje.

Želimo vam uspešen zaključek šolskega leta in lepe počitnice.

Nazaj