Darila za uporabnike novih in obogatenih kompletov Lili in Bine 1-3

12.06.2015

Igračka za prvošolčke na prvi šolski dan
Že peto leto pripravljamo presenečenje za vse Lilijine in Binetove prijatelje. Na prvi šolski dan bo vsak prvošolec v šoli dobil svojo igračko – prikupno Lili ali simpatičnega Bineta. Naj jim ta dan ostane v najlepšem spominu.


Komplet ročnih lutk – Lili in Bine

Učiteljem prvega razreda, ki prvič poučujejo s serijo Lili in Bine, pripada brezplačni komplet ročnih lutk. Z njima boste lahko na prvi šolski dan pripravili za svoje učence nepozaben sprejem in ju kasneje uporabljali tudi med letom – v jutranjem krogu ali pri pouku in še na sto drugih načinov, ki jih poznate iz svoje prakse.

 

Moj dnevnik – rokovnik za prvo triletje

Vsem učiteljem in vzgojiteljem v prvem triletju, ki boste v novem šolskem letu poučevali s kompletom Lili in Bine (škatla), bomo olajšali delo s praktičnim pedagoškim dnevnikom. V njem boste našli urnike, redovalnico, koledar s prostorom za dnevne zapiske, dovolj prostora za zapiske o učencih v obeh ocenjevalnih obdobjih in strani za svoje beležke.

Vsi učitelji, ki boste pri pouku v 3. razredu uporabljali novi medpredmetni učni komplet (samostojni delovni zvezki za matematiko, slovenščino, spoznavanje okolja in glasbeno umetnost + brezplačne priloge: koda za dostop do izobraževalnega portala Lilibi.si, gradivo za razvijanje bralne pismenosti, mapa), boste konec avgusta na šolo prejeli brezplačni komplet.

Prosimo vas, da prek spletnega obrazca sporočite natančno število učenk in učencev v vseh prvih razredih, ločeno za matično in podružnične šole, ki se bodo v novem šolskem letu učili s kompletom Lili in Bine 1.

NA OBRAZEC

Nazaj