2. Akademija Radovednih pet

15.02.2017

akademija R5

Spoštovani!

Mesec dni nas še loči od 2. Akademije Radovednih pet, ki bo od 14. do 23. marca 2017 potekala na petih lokacijah po Sloveniji. Namenjena je vsem učiteljem 4. in 5. razreda na šolah, kjer pouk s serijo Radovednih pet že poteka oz. bo potekal v šolskem letu 2017/18. Predstavljamo vam vsebino programa in vas vabimo v našo družbo. Pripravili smo bogato izobraževalno srečanje, darila za udeležence in prijetno presenečenje ob koncu.

Na akademiji se bomo osredotočili na možnosti izdelave in uporabe preprostih modelov pri naravoslovju in tehniki v 4. in 5. razredu. Predstavili vam bomo tudi pomen in praktične načine spodbujanja in krepitve aktivne pozornosti učencev v tem starostnem obdobju. Ob koncu smo za vse udeležence pripravili tudi posebno presenečenje. Verjamemo, da boste z akademije odšli polni svežih zamisli za svoje učence.
 
Na spodnji povezavi najdete program in vsebino predavanj.
PROGRAM

Udeležba je za uporabnike serije Radovednih pet brezplačna (kotizacijo 15 EUR v celoti subvencionira Založba Rokus Klett), razen v primeru, da se na srečanje prijavite, vendar se ga brez pravočasne odjave (tri dni pred dogodkom) ne udeležite. Vsako srečanje bo potekalo od 15.00 do 17.00 (pričetek registracije udeležencev ob 14.30).

Datumi in lokacije:
KOPER: torek, 14. marec 2017, Planet Tuš, Ankaranska cesta 2
CELJE: četrtek, 16. marec 2017, Planet Tuš, Mariborska cesta 128
NOVO MESTO: ponedeljek, 20. marec 2017, Planet Tuš, Topliška cesta 2
MARIBOR: sreda, 22. marec 2017, Zavod Antona Martina Slomška, Vrbanska cesta 30
LJUBLJANA: četrtek, 23. marec 2017, Kolosej, Šmartinska 152

Darilo

DARILO ZA VAS!
Vsi udeleženci akademije boste prejeli nov priročnik Uspešno sodelujmo s starši!, mapo Radovednih pet, nekaj praktičnih daril v lični torbi in potrdilo o udeležbi.


PRIJAVITE SE!
Prijave sprejemamo prek spleta, saj je ta način okolju prijaznejši in ste ga lani lepo sprejeli. Vse, ki se še niste prijavili, vabimo, da to storite čim prej, saj je število mest na akademiji omejeno. Kliknite na spodnjo povezavo in izpolnite obrazec. Vaše prijave pričakujemo do torka, 7. marca 2017, oziroma do zapolnitve prostih mest.

NA PRIJAVO >>

Veselimo se srečanja z vami!
 
Helena Kunavar,
vodja projekta
Založba Rokus Klett

Nazaj