seminarji

Zgodnje učenje angleščine

Spoštovani učitelji angleščine!

Vljudno vabljeni na predstavitev novega didaktičnega kompleta za zgodnje učenje angleškega jezika z naslovom Magic Adventure, ki je zasnovan posebej za slovenske učence!

Na srečanje bo iz tujine pripotoval g. Hans Mol, avtor serije Magic Adventure, ki vam bo podrobno razložil njen izviren koncept. Po odmoru se mu bo pridružila profesorica razrednega pouka in angleščine z Osnovne šole Vransko - Tabor, ga. Mateja Todorovski. S primeri iz učbeniškega kompleta Magic Adventure 1 vam bo predstavila zanimive zamisli za zgodnje poučevanje angleščine.

Srečanje je namenjeno vsem, ki poučujete ali boste poučevali angleščino v prvem triletju osnovne šole oz. v jezikovnih šolah.

Verjamemo, da boste v naši družbi preživeli prijetno in poučno popoldne in se že veselimo srečanja z vami.

Vljudno vabljeni!


Potek srečanj 

15.00-15.45 splošna predstavitev serije Magic Adventure
15.45-16.00 odmor s pogostitvijo
16.00-16.45 praktične ideje za poučevanje z Magic Adventure


Serija Magic Adventure

je namenjena otrokom od šestega leta starosti, ki se prvič srečajo z angleškim jezikom. Glavna junaka sta 6-letna prijatelja Peter in Lola, ki skozi učbeniško serijo (Magic Adventure 1–3) rasteta skupaj z vašimi učenci.

Na pustolovščinah se jima pridruži nagajivi kuža Tricks, ki zelo rad uganja različne vragolije in trike. V zgodbi nastopa tudi Tricksov prijatelj iz vesolja, ki pride na obisk s svojim vesoljskim plovilom. S seboj pripelje pisano druščino živalskih prijateljev in vsi skupaj se odpravijo različnim pustolovščinam naproti.

Učbeniška serija Magic Adventure je pregledno in sodobna oblikovana ter bogato opremljena s privlačnimi ilustracijami in fotografi jami, ki spodbujajo otrokovo domišljijo.


Hans MolHans Mol, po rodu Nizozemec, živi v dveh državah – v Avstraliji in na Portugalskem. Je pisatelj, avtor učbeniških kompletov in drugih didaktičnih gradiv za najmlajše, učitelj ter vodja izobraževanih srečanj za učitelje. Je tudi koordinator za SIG (Special Interest Group) Young Learners and Teenagers pri združenju IATEFL.

Njegova predavanja v državah Severne Amerike, Evrope in Azije vsakič pritegnejo veliko število poslušalcev.

Hans Mol je angleščino poučeval že na vseh ravneh, od predšolskih in osnovnošolskih otrok do dijakov in odraslih, zato se zelo dobro zaveda vpliva, ki ga ima zgodnje učenje na nadaljnje uspešno usvajanje tujega jezika.

Večino časa namenja pisanju, sicer rad tudi slika, snema glasbo, piše glasbena besedila in poje. V prostem času pogosto jaha po okoliških gričih.


Darilo za vas!

Za udeležence smo pripravili brezplačen izvod učbenika Magic Adventure 1 in druge majhne pozornosti.

Razpored srečanj
Prijava