Anglescina

Pasica

Z veseljem vas vabimo na brezplačne predstavitve z delavnicami, na katerih vam bo Mateja Todorovski predstavila sodobne pristope in praktične zamisli za poučevanje angleščine s serijo Lili in Bine v prvem triletju ter s serijo Super Minds v 4. in 5. razredu. Seznanili vas bomo tudi s pomembnimi novostmi serije Super Minds, ki jih v založbi pripravljamo skladno z lani spremenjenim učnim načrtom.

Srečanja bodo potekala v dveh delih in so namenjena učiteljem, ki poučujejo angleščino na razredni stopnji. Udeležite se lahko enega ali obeh delov:

  • prvi del: skozi dejavnosti vas bomo seznanili z učbeniško serijo Super Minds, ki vsebuje inovativno didaktično zasnovo ter številna dodatna gradiva, ki jih ponujamo v sodelovanju s priznano založbo Cambridge University Press. Predstavili vam bomo tudi novosti serije, povezane z novim učnim načrtom;

  • drugi del: posvetili se bomo seriji Lili in Bine ter izzivom, ki jih serija rešuje pri poučevanju angleščine v 1. triletju. Skozi delavnice bomo odkrivali povezanost serije z učnim načrtom, spoznavali gradiva, ki so učitelju na voljo za učinkovito poučevanje, in prikazali nekaj možnosti uporabe gradiva A letter from Lili and Bine za učence.

 

DariloDarilo za vas!
Vsak udeleženec predstavitve bo prejel praktično torbo in druge majhne pozornosti.

Prijavite se na predstavitev!
Predstavitvena srečanja bodo potekala od 6. februarja do 1. marca 2017 v osmih slovenskih krajih.

Izberite datum in lokacijo, ki vam najbolj ustrezata, in se prijavite še danes oz. najkasneje tri dni pred srečanjem.

>> Na prijavo

>> O predavateljici Mateji Todorovski

Lepo vabljeni v našo družbo!